Σελίδες

16/4/11

Κάλεσμα για τις 16 Απριλίου 2011


Από το www.lowbap.com & www.sadahzinia.com

-=-=-=-=-=-

Πολύ καιρό τώρα έχουμε την ανάγκη να μιλήσουμε με κόσμο - όχι μόνο κόσμο που ακούει τη μουσική μας - αλλά με ανθρώπους από διάφορες ειδικότητες, άνθρώπους ανήσυχους και ευαίσθητους που έχουν πράγματα να μας διδάξουν για τον τρόπο τους. Η εποχή της κρίσης και του αλλόκοτου φόβου μας, γέννησε μέσα μας την ανάγκη να φτιαχτεί μια πολιτιστική κίνηση ενάντια στο φόβο. Θέλουμε να την ονομάσουμε "Σάρμα" (από την αρχαία λέξη "σάρματα" που σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως "το όμορφο", "το παραπεταμένο", αλλά σημαίνει και "ρωγμή"). Θέλουμε να δημιουργηθεί μια "Ρωγμή" στο φόβο, μέσω του πολιτισμού, της τέχνης...

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στις 16 Απριλίου, για να δούμε πως μπορεί να ξεκινήσει κάτι τέτοιο και να αποδώσει... Θα συναντηθούμε στο θεατρο 104 του Καστανιώτη.


-=-=-=-=-

Κάλεσμα για τις 16 Απριλίου

Μια ανάγκη, μπορεί η ίδια ανάγκη.

Ένας φόβος, εκείνος ο αλλόκοτος ή αυτός ο νιόβγαλτος.

Ένα ψέμα παλιό ανίκητο ή το ίδιο γυρτό και μετανοιωμένο.

Ένα φταίξιμο βαρύ, αγδίκιωτο ή μια συγνώμη.

Ένα χαμόγελο αχάραχτο, δειλό ή ένα γέλιο νευρικό.

Μια ανάσα για ξαλάφρωμα ή εκείνη η βαριά ανάσα του πόνου.

Η οργή, η θλίψη – μια οργισμένη θλίψη, η ανημποριά - το βάσανό μας - η αναμονή της έκπληξης – το βάλσαμό μας – ένας στίχος συντροφιά ή μια κουβέντα ζωγραφιά στο πρόσωπό μας, μπορεί να είναι αυτό που θα μας οδηγήσει ν' ανταμώσουμε με το σάρμα μας στις 16 του Απρίλη από τις 11π.μ. ως τις 6μ.μ. στο Κέντρο Τέχνης και Λόγου 104, Θεμιστοκλέους 104 στα Εξάρχεια, για να μοιραστούμε απ' το μικρό μας απόθεμα όνειρα – κραυγές, εδώ στων βουβών την εσχατιά.

Υ.Γ. Περιμένω όσους θέλουν κι όχι όσους πρέπει

B.D.Foxmoor (Μιχ. Μυτακίδης)