Σελίδες

10/7/10

Απλή περιποίηση

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να δεχτείς από μία κοπέλα λίγη καλή παλαιομοδίτικη περιποίηση; Απλά να καθήσεις και να σου προσφέρει ό,τι μπορεί να θες. Να σε ρωτά συνέχεια αν θες κάτι άλλο και να φροντίζει να έχεις πάντα το ποτήρι σου γεμάτο. Και πάντα με το χαμόγελο στα χείλι.

Δεν μιλάμε για ανήθικες προτάσεις εδώ. Μόνο για παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία, την οποία τα τελευταία χρόνια σπάνια την συναντώ στην παλιά αυθεντική της μορφή.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ένιωσα άβολα. Δεν με έχουν συνηθίσει σε τόσο μεγάλη περιποίηση (ούτε καν η μάνα μου). Από την άλλη τόσα χρόνια που ζω μόνος, δηλώνω αυτόνομος σε κάθε κομμάτι της προσωπικής και οικιακής μου ζωής. Έτσι έχω μάθει, και οι συνήθειες αυτές δεν κόβονται.

Αλλά όντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η συμπεριφορά της. Είναι σπάνιο μια νέα κοπέλα να ξέρει και να μπορεί να σταθεί στο νοικοκυριό και στις κοινωνικές υποχρεώσεις ενός σπιτιού με τέτοια άνεση και μαεστρία.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!

Ντιριντάχτα μπιτ

Γιατί......;

Από το ντιριντάχτα μπιτ να πρέπει να πιαστείς για να δείξεις ότι διασκεδάζεις; Τα θηλυκά να κουνιένται, να κολοτρίβονται, να προκαλούν και εσύ μένεις αμέτοχος. Ούτε καν να κοιτάξεις. Να έχεις δίπλα σου μια οπτασία και να μη της ρίχνεις ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Παραδίπλα σου 40άρες πουρέιτζερς, καλοστεκούμενες που βάζουν κάτω 20χρονα και πάλι αδιάφορος. ... Εκεί στο τσακίρ κέφι να ψάχνουν για πούτσο αλλά ταυτόχρονα σκύλες ... να έχουν υψώσει ένα τοίχος που λέει: "μη τολμήσεις και πλησιάσεις μαλάκα γιατί θα σου γαμήσω ό,τι έχεις και δεν έχεις (και όχι να σε βάλουν κάτω να σε καβαλήσουν μέχρι τελικής πτώσης)".... Και να σου ξαφνικά να χάνουν το κέφι τους και να κλαίνε. Και εσύ δίπλα, στέκεσαι μαλάκας και παλεύεις με τα δαιμόνια σου... να έχεις σηκώσει τοίχο και απλά να παρατηρείς λεπτομέρειες αλλά να μη κάνεις κίνηση. Και η ταλαίπωρη η κοπελιά δίπλα σου, που μόλις γνώρισες, να περιμένει... να ποθεί... να της δώσεις λίγη σημασία... Και εσύ εκεί... ΓΙΔΙ... ΜΑΛΑΚΑΣ... ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ... ΧΑΥΝΟΣ... είσαι τόσο στο κόσμο σου που δεν κάνεις τίποτα (ΣΥΓΝΩΜΗ!!!) Το ξέρεις .. το βλέπεις... μουτζώνεσαι, αλλά το μυαλό σου έχει πέσει σε καταστολή και απλά φορτώνεις και προσπαθείς να μη χώσεις, να μη ξεσπάσεις, γιατί δεν ξέρεις ποιον θα πάρει η μπάλα...

Βλέπεις τα ζευγάρια να χαμουρεύονται και να περνάν καλά ... και εσύ βλάκας και δεν κάνεις μια τυπική προσπάθεια να δώσεις λίγη χαρά στη διπλανή σου.

Ρε φίλε... ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΚ; Μόνο παρίας μπορώ να χαρακτηριστώ, μιας και μόνο το χαζο ποπ, βλαχομπιτάκι, ντιριντάχτα κάνει τις γυναίκες να κουνάν το κορμί τους και να παίζουν το παιχνίδι της γήτευσης των αρσενικών (και μη μου πείτε για γκοθούδες και μεταλλούδες που έστω και πάρουν μπρος τον παίζεις επιτόπου, μιας και αποτελούν καθαρή μειοψηφία)

Έχω προδώσει αρκετά από τα ιδανικά μου πλέον.... :-( Έχω κόψει πολλές απολαύσεις και ελάχιστες από αυτές με συντηρούν προς το παρόν, μιας και το αύριο είναι δυσοίωνο. Και όλο κόβω και συμβιβάζομαι. Αλλά οι μάχες μου με τον εαυτό μου και με το εγώ μου είναι ανελέητες και όλο υποχωρώ. Στο τέλος θα γίνω υποχείριο και θα ενσωματωθώ στη "νέα τάξη πραγμάτων" Τι να το κάνω...; Απλά και μόνο μήπως κερδίσω να γεμίσω καμιά τρύπα; Αρχίδια...!!! Έτσι κι αλλιώς τόσο καιρό ούτε για ψάρεμα πάμε αλλά ούτε και γαμάμε... Απλά και μόνο συμβιβαζόμαστε.

Κολυμπάω στα σκατά με βουλωμένο αναπνευστήρα και παραδόξως με έχουν κάνει να με αρέσει. Έχω ξεχάσει τι πάει να πει ανέμελη ζωή και συμπεριφορά. Θα μου πεις πότε την είχα...;