Σελίδες

14/6/09

Tattoos of my life


Από το 1997 αυτές οι εικόνες αποτελούν κατάθεση ψυχής για εμένα. Μεγάλο μου όνειρο είναι κάποια στιγμή να τις κάνω tattoos πάνω μου. Απόφαση ζωής η οποία θα με ακολουθεί μέχρι το θάνατό μου με κάθε συνέπεια που μπορούν αυτά τα σημάδια να μου επιφέρουν.

Αυτές οι εικόνες αποτελούν τη βάση για τη φιλοσοφία που έχω στη ζωή μου....

Ξεκινώντας από τον "μπούσουλα" και το κείμενο που ακολουθεί ...."Are we different? Or maybe the others are not like us...?" Με αυτό το σχέδιο θέλω να δηλώσω την μοναδικότητά μου ως οντότητα και τη διαφορετική άποψη για τα καθημερινά ζητήματα σε σχέση με τη μάζα. Αυτό θα το ήθελα σχεδιασμένο στο δεξί μου μπράτσο.

Στη συνέχεια έχουμε το περιβόητο artwork "Sign Of The Hammer" που εμφανίζετε στον ομώνυμο δίσκο των Manowar. Σύμβολο δύναμης και εξουσίας του σκανδιναβικού θεού του κεραυνού, Thor. Αυτό το σύμβολο θα ήθελα να με συνοδεύει στο αριστερό μου μπράτσο.

Τέλος έχουμε το artwork που αναφέρετε στο κομμάτι "The Warriors Prayer" των Manowar, από το δίσκο "Kings Of Metal" και στα δεξιά του έχει την προσευχή ενός έντιμου πολεμιστή.
Gods Of War I Call You, My Sword Is By My Side.
I Seek A Life Of Honor Free From All False Pride.
I Will Crack The Whip With A Bold Mighty Hail.
Cover Me With Death If I Should Ever Fail.
Glory, Majesty, Unity - Hail, Hail, Hail

Η θέση του παραπάνω artwork και στίχων είναι στο αριστερό μου στήθος, στο μέρος της καρδιάς, δηλώνοντας έτσι την αναζήτησή μου για μία έντιμη ζωή βασισμένη σε υψηλά ιδανικά που χάνονται στις μέρες μας.

Αυτό που σίγουρα παρατηρήσατε είναι η αγάπη και η εξάρτηση που έχω για τους Manowar. Δέχομαι ότι μουσικά και στιλιστικά δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά οι επικοί τους στίχοι ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό στην ιδεολογία μου. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το συγκρότημα είτε το λατρεύεις είτε το μισείς....

Αν και έχω σκεφτεί σοβαρά και ώριμα την μόνιμη αποδοχή αυτών των σχεδίων στο κορμί μου, είναι αδύνατο για μένα να τα "χτυπήσω", λόγω ρητής απαγόρευσης που απορρέει από την επαγγελματική μου σχέση αυτή τη στιγμή. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει το νομικό καθεστώς ή ότι θα έχω αλλάξει επάγγελμα και θα έχω την ελευθερία των προσωπικών επιλογών που αυτή τη στιγμή αναγκάζομαι να καταπιέζω.

Με το δίκιο σας θα πείτε ότι φάσκω και αντιφάσκω.....! Το δέχομαι! Όμως σημειώστε ότι όλα αυτά τα χρόνια δίνω καθημερινά τη μάχη με τον εαυτό μου για να βρω την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, καθώς και να διατηρήσω το ήθος και το κύρος μου μέσα σε μία χαώδη κοινωνία και καθημερινότητα.

Ίσως η αφύπνιση και η εξιλέωση να έρθει τη στιγμή που θα καταφέρω να κάνω αυτά τα tattoos στο σώμα μου. Ο πόνος θα αξίζει με το παραπάνω!

Hail!
Hail!
Hail!